Büyükşehirden 'büyük' yardım

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Marmaraereğlisi'ne yapılacak olan ve 8 milyon liraya mal olması beklenen 11 bin metrekarelik yeni belediye binası inşaatı için 1 milyon 85 bin lira yardım yaptı.

GÜNDEM 2.09.2015 18:14:00 0
Büyükşehirden

Yardım protokolü imzalandı

Seymen kavşağına yapımı için geçtiğimiz ay hafriyat çalışmalarına başlanan  11 bin metrekare inşaat alanına sahip ve yaklaşık maliyeti 8 milyonu bulması beklenen yeni belediye binası projesi yatırımı için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından başlangıç olarak 1 milyon 85 bin lira yardım çıktı.
PROTOKOL İMZALANDI
Yeni hizmet binası için Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın makamında yapılan imza protokolüne Başkan Uyan’ın yanı sıra yardımcısı İrfan Tütün, Marmaraereğlisi Yapı Kontrol yetkilisi Sinem Özüpek ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü vekili Ozan Deniz, Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Yapı İşleri Kontrol Şube Müdürü Murat Ergün ve Onur Dülger katıldı. İki kurumun karşılıklı imzalarıyla protokol imza altına alındı. Yardım bedelinin Marmaraereğlisi Belediyesi hesabına yatırılacağı öğrenildi.
Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, en kısa sürede yeni belediye hizmet binasını tamamlayarak, halkın hizmetine sunmayı planladıklarını söyledi.