Adı sokakta yaşayacak

Kapaklı Belediye Meclisi'nin Eylül ayı ikinci oturumunu Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında gerçekleştirdi.

GÜNDEM 2.09.2015 18:11:00 0
Adı sokakta yaşayacak

Toplantıda bir süre önce yakalandığı hastalık nedeniyle hayatını kaybeden haftalık yayımlanan Kapaklı Postası gazetesinin sahibi gazeteci Şinasi Şahin’in isminin bir sokağa verilmesi hakkında verilen dilekçe önerdi görüşüldü.Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Bu madde için komisyon detaylı bir araştırma yapsın. İsim verilecek sokak olduğu takdirde Şinasi Şahin’in ismini bir sokağa verebiliriz” dedi.

KABUL EDİLDİ
Meclis gündeminde yer alan belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne sunulan belediye hissesi tapu devir işlemleri konulu yazı görüşüldü. Pınarça Mahallesinin talebinin değerlendirileceğini belirten aşkan Mandalı, “30 Mart 2014 tarihinden önce Pınarça da yaşayanlar paralarını alıp satışlarını yapmışlardı. Büyükşehir yasası ile Kapaklı’ya devredildiği için satışı yapılamıyor. Evrakları bize gelip muntazam bir şekilde encümen kararı ile satışının yapılması gerekiyor” dedi. Madde oy birliği ile kabul edildi.
Marmara Haber