Şampiyon Tredaşspor

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Tekirdağ İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Zafer Kupası'nda Tredaşspor genç erkek basketbo

GÜNDEM 1.09.2015 18:51:00 0
Şampiyon Tredaşspor

İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvanın finalinde, Tek Yıldız 59 Spor Kulübü’nü 92-67 yenen Tredaşspor genç erkek basketbol takımı kupaya uzandı. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle şampiyon tamımın sporcuları ve teknik heyeti büyük sevinç yaşadı. Maçın ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ödül seremonisi düzenlendi. Kupayı kaldıran Tredaşspor oyuncularının sevinci görülmeye değerdi.

PERFORMANSTAN ÇOK MEMNUNUM

Tredaşspor Antrenörü Hakan Gamtüre, maçtan sonra yaptığı açıklamada, anlamlı bir kupayı kazanmanın sevincini ve gururunu yaşadıklarını belirterek, “Oyuncularımın gösterdiği performanstan çok memnun oldum. Şampiyon bir takıma yakışır bir oyun sergiledik” dedi.

ALT YAPIYLA ÖNEM VERİYORUZ

Gamtüre, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kazandığımız bu kupaları, Tredaşspor Kulübü olarak alt yapıya verdiğimiz önemin karşılığı olarak görüyorum. Sezon öncesi bu kupayı almak takımımıza ve kulübümüze çok iyi bir moral oldu. Yeni sezonda da hedefimiz şampiyon olmak. Fair-Play ruhunun hakim olduğu bir sezon olmasını temenni eder, tüm kulüplerimize başarılar dilerim. Trakya ve Marmara Bölgesi’nin en büyük kulüplerinden olan Tredaşspor’un oyuncuları, Türkiye’nin lokomotif kulüpleri tarafından ilgiyle takip ediliyor. Oyuncularımız gösterdikleri performanslarla birçok büyük kulübün ilgisini çekip bu kulüplere sözleşme imzalıyor. Bu da alt yapıdan gelen sporcularımıza büyük motivasyon sağlıyor.”

HAYIRLI OLSUN

Tredaşspor Kulübü Başkanı Bünyamin Gılbaz, Zafer Kupasının Kulüplerine hayılı olmasını diledi. Gılbaz, “2015-2016 sezon başı olmasına karşın fairplay ruhu ile mücadele eden takımı ve teknik heyeti tebrik eder, başarıların devamını dilerim. Bu sezonda tüm kategorilerde mücadele eden takımlara başarılar dilerim.”