Zabıta Teşkilatı 189 yaşında

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Zabıta Teşkilatının 189. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi

GÜNDEM 1.09.2015 18:43:00 0
Zabıta Teşkilatı 189 yaşında

"Belediyemizin vatandaş ile arasında köprü vazifesi gören Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 189. yıl dönümünü kutlamaktayız. Vatandaşlarımızın huzuru için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Zabıta Teşkilatı; kutsal bir görevi yerine getirmektedir. Daha yaşanabilir bir Tekirdağ için büyük bir gayret ve özveri ile çalışan Zabıta ekiplerimiz, vatandaşın karşısında değil, her zaman yanında olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle, halkın sağlığını ve huzurunu tehdit eden tüm unsurlarla mücadele eden Zabıta Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümünü ve Zabıta Haftasını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum"

DESTEK EYLEMİNE KATILMIŞTI

Yaklaşık 10 gün önce Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymlanpaşa’da zabıta görevlileri ile esnaf arasında çıkan kavgaya tepki amaçlı TÜM BEL-SEN’in düzenlediği “Zabıtaya Şiddete Hayır” konulu basın açıklamasına katılmış ve yanındaki zabıta ekibine destek vermişti.