Hema'dan gençlere destek

Hattat Holding bünyesindeki Hema şirketinde staj gören üniversite ve lise öğrencileri, Hema üst yönetimi ile bir araya geldi.

GÜNDEM 1.09.2015 18:42:00 0
Hema

Hema Club havuz başında düzenlenen programa Genel Müdür Tunç Doğan, Genenl Müdür Yardımcıları Eylem Çalışır ve Aziz Asrak, İnsan Kaynakları Müdürü Onur Gülsoy, Endüstri Mühendislik Müdürü Çetin Kahveci, Personel Yöneticisi Sever Bircan, Personel Şefi Gülcan Şahin, İnsan Kaynakları personeli Rüştü Öztürk, Tuğçe Turan ve Ahsen Erenalp ve stajer öğrenciler katıldı.

Burada stajyerlere seslenen Genel Müdür Tunç Doğan, “Hattat Holding üniversite ve lise öğrencilerine staj imkanı sunarak onların mesleki gelişimine ve çalışma yaşamına uyum sağlamalarına katkıda bulunmaktadır. Üniversite ve lise öğrencilerimiz, Hattat Holding’de stajları süresince öğrenimleri sırasında kazandıkları teorik ve pratik bilgileri gerçek iş ortamında uygulayarak pekiştirmekte, iş hayatına yönelik ön bilgi ve tecrübe edinmektedirler. Hattat Holding olarak son 5 yıl içerisinde üniversite sanayi işbirliği kapsamında çok güzel yol almıştır. Her yıl yaz döneminde 160’ı mühendislik fakültesi 60’ı meslek yüksek okulu ve 30’u lise stajyeri olmak üzere toplam 250 üniversite, meslek yüksek okulu ve lise öğrencisine staj imkânı sunmaktadır. Üniversiteler ile protokoller imzalamaktadır. Güz döneminde Endüstri Meslek Liseleri ile işbirliği yapmaktadır. Toplam 5 Endüstri Meslek Lisemizin makine, otomotiv, muhasebe, metal, elektrik-elektronik bölümleri ile çalışmamızı sürdürmekteyiz. Hepimizin bildiği gibi çağımız bilgi çağıdır. Ülke ekonomisi için de en önemli husus çağa uygun, bilgili ve sürekli iyiye doğru değişimi düşünmeyi kendilerine amaç edinmiş bir insan gücü yetiştirmektir. Unutulmamalıdır ki gençlerimizi ihmal etmek geleceğimizi ihmal etmektir.”dedi.