İlk aday adayı Ertem

Çerkezköy'de iki dönem Belediye Başkanlığı yapan Ali Ertem, bugün 26'ncı dönem milletvekilliği için AK Parti'den aday adayı oldu.

GÜNDEM 31.08.2015 19:54:00 0
İlk aday adayı Ertem

2004 ile 2014 yılları arasında Çerkezköy Belediye Başkanlığı yapan ve 2014 yılındaki başkanlığı koltuğunu CHP’li Vahap Akay’a kaptıran Ertem, 1 yıl sonra tekrar siyaset arenasına bu defa milletvekili aday adayı olarak girdi.

CENAZEDEN SONRA GİTTİ

Ertem, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi Rahmi Yılmaz’ın kayınpederi Tevfik Çeliktan’ın Çerkezköy’deki  cenaze namazının ardından  Tekirdağ’a gitti.

AKÇAY’A TESLİM ETTİ

Burada AK Parti İl Başkanlığı’na giden Ertem, 26’ncı dönem Tekirdağ Milletvekilliği aday adaylığı başvuru evraklarını AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay’a teslim etti. Ertem aday adaylığı için ilk başvuruyu yaparken, ikinci başvuruyu ise Murat Yıldız yaptı.

İLK BAŞVURUYU BEN YAPTIM

İlk başvuruyu kendisinin yaptığını belirten Ali Ertem, “Aday listesinin değişeceğini düşünmüyorum. Ama partimiz aday adaylığı başvurusu açtı. Bende aday adaylığını zengin olması için müracaat etmeyi uygun gördüm. Her AK Parti’ye inanan insan gibi  bende hakkımı olarak kullanıyorum. Herkes için aynı şey geçerli. Davaya inadım ve davamı yalnız bırakmadım. Bu davanın içinde olduğum için aday adayı oldum. İnşallah h hayırlısı olur.”dedi.