Dolandırıcılara dikkat!

LÖSEV'in adını kullanarak 81 ile yayılan bir şebekenin, kapı kapı dolaşıp, "lösemili çocuklar" üzerinden insanları dolandırdığı belirtildi. LÖSEV yetkilileri, LÖSEV'in k

GÜNDEM 31.08.2015 18:07:00 0
Dolandırıcılara dikkat!

LÖSEV HAREKETE GEÇTİ

Lösemili ve kan hastası çocukların sağlık ve eğitimİ başta olmak üzere her türlü ihtiyacını karşılamak amacıyla kurulan Ankara merkezli Lösemili Çocuklar Vakfı’ndan sahtekarlık uyarısı geldi. 81 ilde organize olarak kapı kapı dolaştığı tespit edilen kişilerin, “LÖSEV’den geliyoruz, gazete ve dergimizi almak istemez misiniz” sorusunun ardından, kişilerden çeşitli miktarlarda para talep etmesi LÖSEV’i harekete geçirdi.

KURBAN BAYRAMINDA DA DOLANDIRICILARA DİKKAT!

Vakıf yetkilileri tarafından yapılan açıklamada; Lösemili Çocuklar Derneği adı altında kapı kapı dolaşarak, sahte makbuz ve kimliklerle para toplayan veya eşya satan kişilerin LÖSEV ile bir bağlantısının olmadığını dile getirildi. Kurban bayramının yaklaşması ile birlikte dolandırıcıların sayılarının hızla arttığını söyleyen LÖSEV yetkilileri, “Minik bedenler üzerinde duygu sömürüsü yaparak para kazanma telaşında olan kişileri asla affetmeyeceğiz. Her türlü hukuki yola başvurup ceza almalarını sağlayacağız” dedi.

ANINDA İHBAR EDİN

LÖSEV yetkilileri, “LÖSEV adına gazete sattığını, bağış topladıklarını belirten kişiler kapı kapı geziyor. Neredeyse bizden iyi çalışıyorlar. Yaptıkları iş hem itibarımıza zedeliyor hem de lösemili çocuklarımızın hakkına giriyor. Bu tarz durumlarda hemen 155 polis imdatı arayın.”