Helal sana çocuk

Süleymanpa'şa yaşayan 10 yaşındaki Alisa Erşahin, Süleymanpaşa'da olmasını istediği kendi hazırladığı 8 projeyi Süleymanpaşa Belediye Başkanı Süleyman Eşkinat'a sundu. Ali

GÜNDEM 31.08.2015 18:05:00 0
Helal sana çocuk

Küçük Alisa’dan başkana öneriler

Annesi ile birlikte Süleymanpaşa Belediyesi’ne giden 10 yaşındaki  Alisa Erşahin, Başkan Ekrem Eşkinat’ı makamında ziyaret etti.

Erşahin, projelerini hazırladığı sunum ile Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem  Yardımcısı Telat Akköse’ye sundu. İlk fikrinde Süleymanpaşa’da sıradışı bir park olmasının çocukların büyük beğenisini kazanacağını belirten minik Alisa, çocuklara özel bisiklet parkı, çocuk kütüphanesi, çocuklar için yaz kampı, spor okulu, hayvanlar için barınak ve çevreden toplanan plastik çöpler ile ilgili bir yarışma yapılmasını talep etti.

ÇOK BEĞENDİ

Alisa’nın sunumunu dikkatle dinleyen ve çok beğenen Başkan Eşkinat, Alisa’yı Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü’ne üye olmaya davet etti ve kısa bir süre içinde yayın hayatına başlayacak Çocuk Kulübü dergisinde de yazar olmasını istedi. Teklifi memnuniyetle kabul eden Alisa, Başkan Eşkinat’a kendisini dinleyip projelerini değerlendirmeye aldığı için teşekkür etti.