Çocuklara sünnet hediyesi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Toplu Nikah Töreni kapsamında 7 çiftin nikahını kıydı. Ayrıca Sünnet Şöleni kapsamında sünnet olan 194 çocuğa birer adet bisiklet hediye edildi.

GÜNDEM 30.08.2015 19:00:00 0
Çocuklara sünnet hediyesi

Çerkezköy Belediye Başkanlığı önündeki alanda, Toplu Nikah Töreni kapsamımda belediyeye müracact müraccat eden  Tuğçe Merdin-Ahmet Çelik, Esra Bayduncu-Cüneyt Demirdöven, Seda Gümüş-Salih Sepetçi, Mine Arınç-Hüseyin Demirkıran, Tilbe Bayraktar-Mert Akyüz, Şükran Erik-Emrah Erik ve Kader Amik-Alaettin Gürsoy çiftlerinin nikahı Belediye Başkanı Vahap Akay kıyarken, çiftlerin nikah şahitliklerini ise Mutlu Timur, Mehmet Çetin, Tahsin Akgül, Ahmet Milli, Güliz Akay, Dr. A. Akif Başkurt, Ersan Albayrak, Bahri Çakır, İrfan Akem, Hikmet İşcan, Tufan Ersöz, Murat Baki yaptı.

MUTLULUKLAR DİLEDİ

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Toplu Nikah Töreni ve Sünnet şöleni düzenlediklerini belirten Akay,  “Evlenen çiftlerimize mutluluklar diliyorum. Allah hayırlı ve uğurlu etsin, bir yastıkta kocatsın. Sünnet olan yavrularımıza da geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi. Ardından

Akay, Toplu Nikah Töreni ve Sünnet Şöleni’nde emeği ve katkısı bulunanlara plaket verildi.

194 ÇOCUĞA BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ

nikah merasiminin ardından toplu resim çekildi. Belediye tarafından sünnet ettirilen 194 çocuğa ise başakn Aka bisiklet herdiye etti

CAMDAN ZARF VERDİ

Programın ardından yeni evlenen çiftler oluşturulan konvoy ile Çerkezköy turu yaptı. Bu sırada yanından koşan çocuklara Başkan Akay, otomobilin camını açarak zarf verdi. Tur sırasında konvoyun önünde bulunan başkan Akay’ın makam aracının önü birçok kez kesildi. Bir grup ise motosiklet ile aracın önünü keserek zarf istedi.Akay, bunları da geri çevirmeyerek içinde ne kadar olduğu öğrenilemeyen zarflardan verdi.