İçme suyu hattının temeli atıldı

Malkara Sağlamtaş Mahallesi içme suyu temel atma törenine Törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman AltÄ

GÜNDEM 27.08.2015 17:06:00 0
İçme suyu hattının temeli atıldı

1 ŞUBAT 2016’DA BİTECEK

Sağlamtaş Mahallesinin su ihtiyacının 1988 yılından bu yana çeşitli şebeke hatlarıyla karşılandığını belirten TESKİ Genel Müdürü  Şafak Başa, “TESKİ Genel Müdürlüğü olarak İçme Suyu Şebekesi projesi hazırladık. 15 bin 230 metre şebeke hattı döşeyeceğiz. Hedef olarak 1 Şubat 2016 tarihini verdik. Sağlamtaş Mahallemizi sağlıklı içme suyuna kavuşturacağız. Arıtma tesisimiz elden geçirildi. Asbestli boruları yenileme mücadelemiz de tüm ilçelerde devam ediyor. TESKİ olarak Malkara ilçemize büyük önem veriyoruz. Bundan sonraki adresimiz Kozyörük mahallemiz olacak. Çalışmalarımız durmaksızın tüm hızıyla devam ediyor.”dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ise şunları söyledi: “Sadece bu alanda tüm hizmetlerimizde hemşerilerimizin sorunlarını gidermek için çalışıyoruz. Bu hizmetlerin sağlanmasında çok büyük emek harcayan, daima bizlerin yanında olan ve yol gösteren Büyükşehir Belediye Başkanımıza sizlerin de huzurunda teşekkür ediyorum. İçme Suyu Hattının Sağlamtaş Mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”

BİZİM TEK DÜŞÜNCEMİZ HİZMET

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Sağlamtaş Mahallesi Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden en güzel şekilde faydalanacak mahallerden bir tanesi olduğunu belirterek, “Göreve geldiğimiz zaman siyaset gömleğini çıkardığımızı söyledik. Çalışmalarımızı görmezden gelmek isteyen ve olaylara siyasi yönden bakan kişiler adına söylüyorum. Bizim tek düşüncemiz hizmet etmek. En büyük anlayışımız bu. Hizmetin siyaseti olmaz. Bugün Sağlamtaş için tarihi bir gün. Mahallemiz çok değerli çalışmalar sonucunda yeni bir su hattına kavuşacak. Sizlere verdiğimiz vaatleri tek tek yerine getiriyoruz.

Buraya gelirken de elimiz boş gelmedik. İçme Suyu Hattı’nın yanında Sağlamtaş Mahallemizin tüm yolları ve yan yolları asfalt olacak ve bu çalışma karayolları standardında yapılacak. Sizlerin de bizlere olan desteklerinizle yepyeni bir Tekirdağ yaratma anlamında emin adımlarla ilerliyoruz. “ dedi.

DUALARLA TAMELİ ATILDI

Başkan Albayrak’ın konuşmasının ardından Sağlamtaş İçme Suyu Hattı’nın temel atma töreni, dualar ve kurban kesimi eşliğinde gerçekleştirildi.