Kadınlardan Vali Şahin'e ziyaret

Edirne Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Elmas Aslan ve Kırsalın Doğal Pazarı ve Girişimci Kadınlar Doğal Ürünler pazarında organik ürünler satan kadınlar Vali Dursun Ali Şahin'i ziyaret ede

GÜNDEM 27.08.2015 16:49:00 0
Kadınlardan Vali Şahin

Edirne Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Elmas Aslan, cumartesi pazarında Pazar günleri açılan Kırsalın Doğal Pazarı ve Girişimci Kadınlar Doğal Ürünler pazarının açılışındaki desteklerinden dolayı Vali Dursun Ali Şahin’i ziyaret ettiklerini söyledi.

Vali Şahin’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Edirne kadın istihdamı bakımında Türkiye’nin en önde gelen illerinden biri. Çalışan ve üreten kadın her zaman daha özgüvenli olur ve aile ekonomisine katkı sağlar. Bizde kadınlarımızın ürettikleri pazarlamasını yapabileceği bir pazar açtık ve burada el emeği göz nuru ürettikleri ürünleri satıyorlar. Böyle girişimlere her zaman destek veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Ayrıca valilik olarak il genelinde kadınlarımıza yönelik meslek edindirme kurslarına devam ediyoruz” dedi.Kendi ürettikleri ürünlerden Vali Şahin’e hediye eden Kadın Girişimciler daha sonra toplu fotoğraf çektirdi.