Pazartesi'den itibaren ücretli

Geçtiğimiz Mayıs ayında vatandaşların tüm tepkilerine rağmen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin uygulamaya koyduğu ücretli otopark sistemi genişliyor. Büyükşehir'in şirketi olan Tek-Pa

GÜNDEM 26.08.2015 18:23:00 0
Pazartesi

PAZARTESİ FAALİYETE GEÇECEK

Park ücretlerinin 0-5 dakika arasının ücretsiz olduğunu belirten Tek-Park Kapaklı Sorumlusu Ferit Pınar, “0-30 dakika arası 2, 1 saat 4, 1-2 saat 5, 2-3 saat 6, 3-4 saat ise 7 lira olarak belirlendi. Uygulama her gün saat 09.00- 19.00 arasında pazar günleri hariç yapılacak ve ücret alınacak. Uygulamayla ilgili tabelaları astık. İlk etapta eğitim alan 6 personel ile birlikte Pınar Bulvarında uygulamaya başlıyoruz. İlerleyen zamanda trafiğin yoğun olduğu caddelerde bu uygulamayı faaliyete geçireceğiz.

ÖZTRAK CADDESİ’NDE DE PAZARTESİ

Çerkezköy’de Atatürk ve Uğur Mumcu caddelerinde ücretli otopark uygulaması sürerken, geçtiğimiz pazartesi gününden itibaren Öztrak Caddesi’nde de ücretli olacağı açıklanmıştı. Ancak cihaz ve tabela eksikliği nedeniyle uygulama başlamadı. 31 Ağustos tarihinden itibaren Öztrak Caddesi’nde de ücretle otopark sisteminin faaliyete geçeceği öğrenildi.