Kasklı soyguncu market çalışanı çıktı

Süleymanpaşa İlçesi'ndeki Hürriyet mahallesinde geçtiğimiz pazartesi akşamı meydana gelen olayda, marketin kapanış saatin de içeri giren ve başındak motosiklet sürücülerinin kullandığı kas

GÜNDEM 26.08.2015 18:16:00 0
Kasklı soyguncu market çalışanı çıktı

 

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNE GELDİ

Polis ekipleri olayı soruştururken, hiç beklenmedik bir gelişme yaşandı. Market zincirinin farklı şubesinde çalışan 31 yaşındaki H.P., soyulan şubeye giderek çalışanlara geçmiş olsun ziyareti yaptı. Ses tonundan şüphelenen market çalışanları çaktırmadan polise haber verdi. Bunun üzerine polis tarafından gözaltına alınan H.P., sorgusunda suçunu itiraf etti.

PİŞMANIM

Geçen yıl dolandırıldığını ve kredi kartı borçları nedeniyle soygunu planladığını anlatan H.P. kendisini, “Beni geçen sene dolandırdılar. Kredi kartı borçlarım var. Bu yüzden yaptım. Şeytana uydum, pişmanım” diyerek savundu. Şüphelinin evinde yapılan aramada ise marketten çaldığı 18 bin lira bulundu.

TUTUKLANDI

Olaydan 18 saat sonra yakalan H.P., polisteki ifadesinin ardından çalıştığı ve soyduğu market ambleminin bulunduğu kırmızı bir tişörtle adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından şüpheli H.P., ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve gasp’ iddiasıyla tutuklanarak Tekirdağ T Tipi cezaevine konuldu.