Hesaba kızdı barı kurşunladı

Çerkezköy'de gittiği barda gelen 450 liralık hesaba itiraz eden ve burada dayak yediği iddia edilen 33 yaşındaki O.Ş., sabaha karşı aynı bara giderek burayı buraya pompalı tüfekle 3 el ateş açtı.

GÜNDEM 24.08.2015 18:19:00 0
Hesaba kızdı barı kurşunladı

Çerkezköy Namık Kemal Bulvarı’ndaki geçtiğimiz Cumartesi gecesi bir bara giden O.Ş., iddiaya göre burada eğlendikten sonra hesabı istedi. Garsonun verdiği 450 liralık hesabı gören ve şok olan O.Ş.. burada çalışanlarla tartıştı.

DAYAK YEDİM ŞİKAYETİ

İddiaya göre, çıkan tartışmanın ardından O.Ş. dayak yedi. Ardından polis merkezine giden O.Ş., kendisini dövdükleri iddia ettiği kişilerden şikayetçi oldu. Sabaha karşı saat 04.30’da O.Ş. evindeki pompalı tüfeği alarak tekrar bara geldi ve rastgele 3 el ateş açtı ve ardından kaçtı.

SABAH FARK EDİLDİ

Sabah işyerlerine gelen çalışanlar, barın kurşunlandığını görünce durumu polise bildirdi. Olayı soruşturan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi ve işyerini kurşunlayan kişinin gece o barda dayak yediğini iddia eden O.Ş. olduğunu tespit etti.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Eve giden polis ekipleri, O.Ş.’yi gözaltına aldı ve pompalı tüfeğe el koydu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.