Lağım patladı, Acil Servis pislik içinde kaldı

Çerkezköy Devlet Hastanesi Acil Servisi'nin içinde bulunan rögardan taşan pis su servisi basınca sağlık hizmetlerini durdu. Acil Servis'in içindeki eşyaların büyük bir bölümü görevli pers

GÜNDEM 24.08.2015 18:17:00 0
Lağım patladı, Acil Servis pislik içinde kaldı

PİS SU BOŞALTILDI

Hastane personeli, zemini basan lağım suyu nedeniyle servisteki eşyaları dışarı çıkarttı. Gelen ekipler TESKİ ekipleri ise vidanjörler yardımıyla içeri dolan pis suyu boşalttı. Acil Serviste yatan hastalar ise ambulanslarla başka hastanelere kaldırıldı. Yapılan temizliğin ardından eşyalar servise tekrar alındı ve muayeneler başladı.

HER ZAMAN OLUYOR

Vatandaşlar, Mart 2014’de temeli atılan 200 yataklı yeni Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin yapımı tamamlanmadığı için sağlık hizmetleri eski binada verildiğini belirterek, “Daha önce Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu,yeni binanın 23 Nisan’a açılacağı belirtilmişti. Ancak açılmadı ve sonra 30 Ağustos’ta açılacak denildi. 30 Ağustos yaklaştı. Ancak açılacağa benzemiyor.Eski binanın Acil Servisinde zaten bu kanalizasyon sıkıntısı hep yaşanıyor. Çoğu zaman Acil Servis’ten pis su akmasa da pis koku hep oluyor.”dediler.

Marmara Haber