Yeni barıştığı eşini öldürdükten sonra intihar etti

Kırklareli'nin Babaeski İlçesi'nde 50 yaşındaki Süleyman Boğazkaya, 8 ay önce boşanma davası açtığı ancak bir süre önce barışarak yeniden birlikte oturmaya başladığı 47 yaşındaki eÅ?

GÜNDEM 24.08.2015 18:12:00 0
Yeni barıştığı eşini öldürdükten sonra intihar etti

Barış sonrası cinayet

 

Kırklareli’nin Babaeski İlçesi’nde yaşanan olayda bir aile bir hiç uğruna yok oldu. 25 yıl Fransa’da yaşadıktan sonra 2 yıl önce Babaeski’ye kesin dönüş yapan ve Atatürk Mahallesi’ndeki evlerinde yaşamaya başlayan bir kız çocuğu sahibi olan Süleyman ve Bahriye Boğazkaya çifti, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 8 ay önce evlerini ayırıp boşanmak için dava açtı.

TEKRAR BARIŞTILAR

Mahkeme sürerken kızlarına nişan yapan Boğazkaya çifti barışarak yeniden aynı evde yaşamaya başladı. Evlerinde yeniden tartıştan çiftten Süleyman Boğazkaya, ruhsatsız tabancasıyla ateş ederek eşini vurdu.Daha sonra ise başına ateş ederek intihar etmek istedi. Başına ve karnına 2 kurşun isabet eden 47 yaşındaki Bahriye Boğazkaya olay yerinde hayatını kaybederken, ihbar üzerine gelen ambulansla Babaeski Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kocası Süleyman Boğazkaya ise tedavi altına alındı.

ÇERKEZKÖY’E NAKLEDİLDİ

Babaeski Devlet Hastanesi’nden Çerkezköy’deki İrmet Hospital’e sevk edilen ve yoğun bakım servisine yatırılan Süleyman Boğazkaya, 4 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Cumhuriyet Savcısının yaptığı otopsinin ardından Boğazkaya’nın cesedi, İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.