İlçeyi gezdirdi

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, davet ettiği gazetecilere ilçeyi gezdirdi ve projelerini anlattı.

GÜNDEM 21.08.2015 17:21:00 0
İlçeyi gezdirdi

 Kerman, seçimi kazanıp göreve geldiği günden bu yana ilçeyi adeta şantiyeye çevirdiğini belirterek, “İpsala’ya kanalizasyon, yağmur suyu hattı, içme suyu hattı, doğal gaz, arıtma tesisi gibi 5 büyük hizmet yapıyoruz. Bunun adını da ‘5’i 1 yerde’ hizmeti koydum.”dedi.

5’İ 1 YERDE’ HİZMET

İpsala’da 2-6 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan 16’ncı İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı öncesi Baykan Kerman, Edirne, Keşan ve İpsala’daki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Fuar alanını gezdiren ve ilçede yaptığı ve yapacağı projeler hakkında bilgi veren Kerman,

“Belediye başkanı seçildiğimden bu yana ilçeye ‘5’i 1 yerde’ hizmet yapıyorum. Bunlar kanalizasyon, yağmur ve içme suyu hattı, doğalgaz ile arıtma tesisi. Kanalizasyon 2 ay içinde bitiyor. İçme suyu 3 ay oldu başlayalı. Doğalgaz ile ilgili yol kazıları yapılacak. Tüm çalışmalar bittikten sonra da asfaltlama işlemleri ve taşla ilçemizin sokaklarını yapacağız. Alt yapıdan kurtaracağız. 2016’nın sonuna kadar bu saydıklarımı bitireceğiz. Hedefim 2016’nın sonuna kadar doğalgazı da getirmek. Biz bu konuda iddialıyız. Yani Keşan’dan önce İpsala’ya doğalgaz gelecek. Bunun altyapısını oluşturdum.”dedi.

Marmara Haber