Son toplantı Şarköy için

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye yapılması planlanan yatırımlarla ilgili yapılan toplantıların sonuncusu Şarköy ile tamamlandı.

GÜNDEM 20.08.2015 17:08:00 0
Son toplantı Şarköy için

Büyükşehir binasında yapılan Şarköy8e yatırım toplantısına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlık yaptı. Toplantıya Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok ve ekibinin yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Şafak Başa ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya ile Genel Sekreter Yardımcıları Hazım Tamer Dodurka, Fatih Ünsal ve Mehmet Zeki Gürcün ile daire başkanları katıldı.

1 OCAKTAN SONRA FARKLI OLACAK

Hizmetler kapsamında en yoğun ziyareti Şarköy ilçesine yaptıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “İlçede yapılan çalışmalardan son derece memnunum. Yatırımlar ve çalışmalarla ilgili son toplantımızı da Şarköy ilçemiz ile yaptık, Bundan sonraki toplantılarımız ilçe belediyelerimizin ev sahipliğinde olacak. Büyükşehir Belediyesi olarak bizde sizlere misafir olacağız ve yatırımlarımızı hizmetlerimizi birlikte yerinde göreceğiz, değerlendireceğiz. Sistemimiz hızla oturuyor. 1 Ocak 2016 tarihinde çok farklı bir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeler ilimize hizmet vermeye başlayacak. Bu tarihten itibaren sistem Büyükşehir Belediyesi kontrolünde olacak. İlçe belediyelerimize bir koordinatör atayacağız. Bu sayede de çok daha koordineli bir biçimde hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Vatandaşlarımız bizlerden hizmet bekliyor. Onların beklentilerini boşa çıkarmamak adına var gücümüzle çalışmalıyız, hizmet üretmeliyiz.”dedi

OKUL TEMELİ HAZİRAN’DA

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Şarköy ilçesine yapılacak olan yatırımları kapsamında 11 ilçe 11 Okul projesi kapsamında ilçeye okulun temeli 1 Haziran 2016 da atılacak. Projeler ise şu şekilde sıralandı: Cemevi, köy turizmi, soğuk hava deposu projesi, sahil alanları kıyı temizliği, engelli araçları için şarj merkezleri kurulması, kültürel faaliyetlere destek, Tekirdağ Kiraz Festivali kapsamında Feshane Günleri programı, Emit Fuarına katılım ve ilçelerin tanıtımı, otogar, jeolojik ve jeoteknik zemin etüt çalışmaları, Afet ve Acil Durum Yönetim Planları Hazırlanması projesi, veteriner hizmetleri, sağlık hizmetleri, mezarlık hizmetleri, sıcak asfaltlama, sathi kaplama ve yol yapım çalışmaları ile Tekirdağ Deniz Otobüsü (TEDO) projesi.

Marmara Haber