Ünlüler dolu dizgin

S.S. Akarsu Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifi'nin bu yıl ilk kez düzenlediği Halı Saha Futbol Turnuvası'nın ikinci yarı müsabakaları önceki akşam Kızılpınar Mahallesi Rüzga

GÜNDEM 20.08.2015 17:07:00 0
Ünlüler dolu dizgin

Müsabakayı Kooperatif Başkanı Mustafa As ve Kooperatif Yönetim Kurulu üyeleri de izledi. İkinci yarının ilk müsabakası Ünlüler ile İstekliler takımı arasında oynandı. Şampiyonluk mücadelesi veren ve puan sıralamasında Gönüllülerin ardından ikinci sırada yer alan Ünlüler takımı sahaya mutlak galibiyet için çıktı. Oldukça zevkli geçen müsabakada Ünlüler takımı İstekliler takımını 18-5 yenerek puanını 18’e yükseltti.

ÜNLÜLER İLK YARIYI 10-2 ÖNDE KAPADI

Müsabakaya iki takımda hızlı başladı. Ancak müsabakanın daha birinci dakikası oynanırken İsteklilerin sağ kanattan geliştirdikleri ani ataktan Furkan’ın attığı gol ile İstekliler 1-0 öne geçti. Golden sonra toparlanan Ünlüler takımı 5. dakikada Kaptan Erdem’in kaleyi derinlemesine görmesiyle sert vurdu ve durumu 1-1 yaptı.Bu golden sonra müsabakaya ağırlığını koyan Ünlüler takımı atak üstüne atak yapmaya başladı.Gönüllüler 7. Dakikada Faruk ile 2-1 öne geçti.8. dakikada da Mert’in sağ çaprazdan attığı gol ile durum 3-1 oldu.10. dakikada sahneye çıkan Turgay orta sahadan sert vurdu ve doksandan topu filelere gönderdi ve durumu 4-1 getirdi.11. dakikada yine topla buluşan Turgay  bir göl daha kaydederek skoru 5-1 taşıdı.Bu skor rahatlığı ile oyunu rolentiye alan Ünlülerin bu zaafından yararlanan  İstekliler vecdinin 12. Dakikada attığı gol ile durumu 5-2 yaptı.5-2’den sonra tempoyu hızlandıran Ünlüler takımı Erdem,Mert,Faruk ,Ercan ve Tanju ile birer gol daha kaydederek ilk yarıyı 10-2 önde kapadı.

ÜNLÜLER İKİNCİ YARIDA DAHA BASKILI OYUN SERGİLEDİ

Müsabakanın ikinci yarısı başlar başlamaz atak üstüne atak yapmaya başlayan Ünlüler takımı ikinci yarının daha ilk otuzuncu saniyesinde kaptan Erdem ile farkı 11-2 yükseltti.Ünlülerin gol sevinci yaşarken ani bir atak yapan İstekliler takımı Vecdi’nin art arda attığı gollerle durum 11-4 oldu.Ünlülerin takım Kaptanı Erdem arkadaşlarını uyararak oyun disiplininden kopmamalarını istedi.Bu uyarı sonrası toparlanan Ünlüler yine ataklarını sıklaştırdı ve Tanju’nun sol çaprazdan sert vuruşu ile durum 12-4 oldu.Bir dakika sonrada kaptan Erdem orta sahadan aldığı topu rakip müdafaaları çalımlayarak kalecinin solundan topu filelere gönderdi ve  takımını 13-4 üstünlüğe taşıdı.Gol atmaya doymayan Ünlüler bu dakikadan sonra  fırtına gibi esmeye başladı.Turgay,Mert,Erdem,Faruk ve Tanju ile birer gol daha kaydederek durumu 18-4 yaptı. Müsabakanın bu sonuçla biteceği tahmin edilirken son saniyelerde istekliler  Ziya ile bir gol kaydederek müsabakanın skorunu belirledi ve müsabakada Ünlülerin 18-5 galibiyetiyle sona erdi. Ünlüler Takımı ikinci yarının ilk maçında aldığı bu galibiyet ile puanını 18’e yükselterek şampiyonluktaki iddiasını da sürdürdü.

ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK

İstekliler takım kaptanı vecdi, güçlü rakipleri ünlüler karşısında en az  beraberlik ile elde ederek sahadan ayrılarak bir puan almayı hedeflediklerini ancak ortaya koydukları oyunun güçlü rakipleri karşısında yeterli olmadığını ancak yinede ezilmeden mücadele ettiklerini söyledi.

GALİP GELDİĞİMİZ İÇİN SEVİNÇLİYİZ

Ünlüler Takımı Antrenörü İlhami Yörük ve Takım Kaptanı Erdem Güner maç sonrasında yaptıkları açıklamada, “Şampiyonlukta iddiamızı sürdürmek için bu maçı mutlak almamız gerekiyordu ve sahaya da mutlak galibiyet için çıktık. Zaman zaman rakibi küçümseyerek oyu düzenimizi bozduk. Bu ciddiyetsizlik de rakibimiz bizim zaafımızdan faydalanarak kalemizde goller buldu.Ama oyunun genelinde çok iyiydik. Özellikle takım oyunu sergilediğimiz dakikalarda daha başarılı olduk ve rakibimize fırsat vermedik.önümüzdeki müsabakalarda da artık ayni hataları yaşamamak için gerekli önlemi alacağız. Açık ara farklı bir galibiyet aldığımız için mutluyuz. Ve bu galibiyetin mimarı olan tüm oyuncularımızı tebrik ediyoruz.”dediler. Maç sonunda Kooperatif Başkanı Mustafa As her iki takım oyuncularına da baklava ikram ederek müsabakada gösterdikleri sportmence mücadele için iki takım oyuncularını da tebrik etti.

Haber/Seyit SÜREN