Mahalleyi birbirine kattı

Çerkezköy'de bunalıma girip tiner çektiği iddia edilen İ.C., mahalleyi ayağa kaldırdı. Kendisini hastaneye götürmek için gelen 112 ve polis ekiplerine güçlük çıkaran İ.C., arkadaşları ta

GÜNDEM 19.08.2015 18:45:00 0
Mahalleyi birbirine kattı

Olay, önceki gece Namık Kemal Bulvarı Havuzlu Kavşak mevkinde meydana geldi. Tiner çektiği iddia edilen İ.C. sokakta çevresindekileri rahatsız etti ve  kendisini yakmakla tehdit etti. Bunun üzerine vatandaşların haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine 112 ve polis ekipleri geldi.

POLİSE SALDIRDI

Polis ekipleri, İ.C.’yi ambulansa bindirmek istedi. Ancak ambulansa binmek istemeyen İ.C. polise saldırdı ve hakaretlerde bulundu. Ambulansa binmemek için direnen İ.C., “Ambulansı yakarım. Üstümde çakmak var.” diye bağırdı. “Oğlum gel hastaneye gidelim, iğne vursunlar sana” diyen annesine ise “Bıktım artık iğne vurulmaktan” diye çıkışan İ.C., kendisini çeken gazetecilere de tepki gösterdi.

ARKADAŞLARI SAKİNLEŞTİRDİ

Polis zoruyla ambulansa bindirilen İ.C., hastaneye gitmemek için direndi. Ambulanstan inen  ve sokakta bağıran İ.C. uzun uğraşlar sonrası sakinleştirilerek, hastane yerine evine götürüldü.

Haber / Ahmet KARDEŞ