Geniz eti ameliyatı sonrası komaya girdi

Çerkezköy Doğanspor'da top koşturan Nurullah Narin Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Muhammed Eren Şahin, 14 Ağustos günü geniz eti şikayetiyle ailesi tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kald

GÜNDEM 18.08.2015 19:03:00 0
Geniz eti ameliyatı sonrası komaya girdi

Oğlunu tedavi olması için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürdüklerini belirten baba Recep Şahin,  “O gün 5,5 saat bekletildikten sonra sırada ameliyat olacak başkalarının olmasına rağmen apar topar oğlumu ameliyata aldılar. 

AMBULANS BOZULDU İDDİASI

Ameliyattan çıktıktan sonra eşimin feryadını duydum. Oğlum komada olduğunu gördüm. Hemen oğlumu İrmet Hospital’e naklettik. Nakil sırasında ambulans da  bozuldu. Ameliyat sonrası bir Allah’ın kulu çıkıp neler olduğunu, ne olduğu konusunda bize bilgi vermedi. Hastane yönetimi de bilgi vermekten kaçınıyor.Biz kime güveneceğiz. Biz şifa bulmak için hastaneye geliyoruz.  Basit bir ameliyatta insan yaşamı nasıl yok olmaya yüz tutar. Bu akıl alacak bir şey değil.”dedi.

YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Şuanda oğlunun yaşam mücadelesi verdiğini belirten baba Şahin, “Ölmek üzere belki bir iki günlük ömrü var. Biz yandık başka anne ve babalar yanmasın. Yüreğim yanıyor. Evladım gözlerimin önünde eriyor. Bunun hesabını bu ameliyatı yapan doktor yargı önünde verecek. Bu işin sonunu bırakmayacağım. Şuan hastanede olduğum için Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulunamadım. İlk fırsatta şikayetçi olacağım. Allah’a sürekli dua ediyoruz oğlumun iyileşmesi için. Oğlum şen şakrak hastaneye girdi, komada çıktı” dedi.

Haber / Seyit SÜREN