Eski koca dehşeti

Edirne'de Erkan S. 7 yıl önce boşandığı eşi Hanife Ö'nün oturduğu evi silahla bastı ve dehşet saçtı. İki çocuğunun gözleri önünde silahlı vurduğu eski eşinin sevgilisi olduğu iddia e

GÜNDEM 18.08.2015 18:17:00 0
Eski koca dehşeti

Eski koca dehşeti Şükrüpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı üzerindeki bir apartmanın 5’inci katında meydana geldi. Hanife Ö., bir süre önce taşındığı apartmanda iki çocuğuyla birlikte oturduğu sırada sevgilisi olduğu öne sürülen Efkan Başyurt ve arkadaşları otopark işleten Serkan Elmacı ile B.Y. adlı kadın misafirliğe geldi. Saat 21.30 sıralarında Hanife Ö'nün 7 yıl önce boşandığı Erkan S., bir otomobille apartmanın önüne gelerek 5'inci kattaki daireye çıktı. İçeri girdikten sonra Erkan S. iki çocuğunun gözleri önünde belinden çıkardığı tabanca ile 5 el ateş etti. Silahtan çıkan kurşunların isabet ettiği Serkan Elmacı olay yerinde yaşamını yitirirken, Erkan Başyurt ise ağır yaralandı. Hanife Ö. ile kadın arkadaşı B.Y. ise kargaşadan yararlanarak bakkala sığındı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olayın ardından katil zanlısı Erkan S.geldiği otomobille kaçarken, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı olan Erkan Başyurt'u hastaneye kaldırdı. Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen Başyurt hayatını kaybetti. Polisin evde yaptığı incelemede 5 adet mermi kovanı bulundu. Ekipler, sokak üzerindeki çöp konteynırlarında da arama yaptı.

'BABA NEDEN YAPTIN'

Olayın ardından çocuklar ise çok korktu. 'Baba neden yaptın' diye ağlayan çocukları komşuları sakinleştirmeye çalıştı. Evde ölen Serkan Elmacı'nın cesedi ise savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

YAKALANDI

Cep telefonu sinyali takip eden polis ekipleri, Erkan S.’yi saklandığı yerde yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor

 

Marmara Haber