Süleymanpaşa yatırımları görüşüldü

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın 11 ilçeye yapacağı yatırımlarla ilgili ilçe belediye yetkilileriyle yaptığı toplantılar Süleymanpaşa Belediyesi ile devam etti.

GÜNDEM 18.08.2015 17:51:00 0
Süleymanpaşa yatırımları görüşüldü

Süleymanpaşa ilçesine yapılacak olan yatırımlar Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında Süleymanpaşa Belediyesi toplantı salonunda görüşüldü. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın da katıldığı toplantıda çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Albayrak, toplantının açılışında yaptığı konuşmada  “11 ilçemizle ilgili yatırımları değerlendirdiğimiz toplantılarımız devam ediyor. 2015 ve 2016 yılı yatırımlarını hep birlikte değerlendireceğiz. Sistem hızlı şekilde ilerliyor.  Ben ve çalışma arkadaşlarım gün ve saat gözetmeksizin ilçelerimizin sorunlarına çözümler bulmaya gayret gösteriyoruz. Sizlerde çalıştığınız bölgeye 24 saat kesintisiz hizmet verecek şekilde organize olun. İlçelerimizi, vatandaşlarımızı mağdur bırakmayacağız. Böyle bir lüksümüz kesinlikle yok. Toplantılarımıza ilginiz ve katılımlarınız için teşekkür ederim” dedi.

PROJELER NLER

Yatırımlar kapsamında 11 İlçe 11 Okul projesinini temelinin atıldığı belirtildi. Projeler ise şöyle sıralandı; Otopark ve Pazaryeri,12 Ton Baklagil yem bitkisi tohumu desteği,15 adet eski binanın restorasyon ve kamulaştırılması, yıkılmaya yüz tutmuş eski binaların onarımı, veteriner, ilaçlama ve mezarlık hizmetleri, kültür sokağı projesi, kültür gezileri, kültürel faaliyetlere destek, afet ve acil durum yönetim planları hazırlama, jeolojik ve jeoteknik etüt raporları oluşturulması, arıtma tesisi ve balık hali projesi.

Marmara Haber