Duyarsız kalmadı

Türkiye mozaiğini oluşturan Çerkezköy, yaşanan şehit haberlerine duyarsız kalmadı. Çerkezköy Belediyesi, 29-30 Ağustos tarihleri arasında yapılacağı duyurulan ve Hakan Altun, Deha ve Model grubunun da sahn

GÜNDEM 17.08.2015 19:35:00 0
Duyarsız kalmadı

29-30 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan 1’nc Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Kipa AVM önünde şarkıcılar Hakan Altun ve Deha ile Model grubunun sahne alması planlanmıştı. Ancak ülke genlinde yaşanan terör olayları ve gelen şehit haberleri üzerine festival iptal edildi.

BAŞARILI OLAMAYACAKLAR

Son günlerde artan terör olayları nedeniyle çok sayıda polis ve askerin şehit edildiğini ve bu nedenle böyle bir karar aldıklarını söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Son günlerde ülkemizi derinden üzen hadiseler yaşanmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti'nin milli birlik ve beraberliğine, huzur ve barışına gölge düşürmek isteyenler asla başarılı olamayacaktır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, milli birliğine karşı gerçekleştirilen bu hain saldırılar hiçbir şekilde hedefine ulaşamayacaktır. Bu hain terör saldırılarını esefle kınıyor, şehit düşen asker ve polislerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize de başsağlığı diliyorum” dedi.

Festivalin iptal edilmesine ise takdirle karşılandı. Vatandaşlar, Akay’ı duyarlı davranışından dolayı tebrik etti.

Haber / Gökhan TEKER