1 metre derinlikte boğuldu

Edirne'nin Enez ilçesine bağlı Vakıf Köyü sahilinde, denizde yüzdüğü sırada beyin kanaması geçirdiği iddia edilen 38 yaşındaki Bülent Gülmez boğularak hayatını kaybetti.

GÜNDEM 30.11.2010 00:00:00 0
1 metre derinlikte boğuldu

Çay ocağı işletmecisi olan evli ve 2 çocuk babası Bülent Gülmez, ailesi ile birlikte akrabalarının  Enez'deki Vakıf Köyü sahilinde bulunan yazlığına gitti.

Eş, çocukları ve akrabalarıyla kumsala inen Gülmez, serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra gözden kaybolan Bülent Gülmez, akrabaları ve çevredekilerin araması sonucu yaklaşık 1 metre derinlikteki suyun altında hareketsiz halde bulundu.

Kumsala çıkarılan Gülmez, çağrılan ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bülent Gülmez, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hastaneye gelen ve Gülmez’in ölüm haberini alan ailesiyle yakınları gözyaşlarına boğuldu. Bülent Gülmez’in denizde yüzdüğü sırada beyin kanaması geçirerek boğulduğu tahmin ediliyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Gülmez’in cesedi kesin ölüm nedenini belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 

Marmara Haber