Kaderin böylesi

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde geçen Mayıs ayında meydana gelen kazayı ağır yaralı olarak atlatan ve 1 ay önce sağlığına kavuşan 32 yaşındaki Recep Bakraç, Ergene'de arkadaşı

GÜNDEM 14.08.2015 20:13:00 0
Kaderin böylesi

Kaza, Ergene’ye bağlı Vakıflar Mahallesi Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Çorlu'dan Ergene yönüne giden Celal Yalçın idaresindeki 59 YH 233 plakalı otomobil, kavşakta bilinmeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Kazada sürücü Yalçın yaralanırken, araçta yolcu olarak bulunan ve camdan dışarı fırlayan Recep Bakraç olay yerinde hayatını kaybetti. Celal Yalçın ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bakraç'ın cesedi ise savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için Çorlu Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Celal Yalçın ve Recep Bakraç'ın araç servisinde çalıştıkları ve arızalanan bir aracın tamiri için Ergene'ye gittikleri öğrenildi.

3 AY ÖNCE AĞIR YARALANMIŞTI

Kazada hayatını kaybeden Recep Bakraç'ın, 3 ay önce Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Siğilli Köyü yakınlarında kullandığı 59 ZC 321 plakalı otomobille refüje çarptığı ve araçtan yola fırlayarak ağır yaralandığı bildirildi. Kazada otomobilin tamamen yanarak kullanılmaz hale geldiği, Bakraç’ın ise yaklaşık bir ay önce sağlığına kavuşarak tekrar işine başladığı öğrenildi.

Marmara Haber