7 kamyon hafriyat, 15 traktör çöp çıktı

Marmara Haber Gazetesi'nin gündeme getirmesinin ardından geçtiğimiz hafta temizlik çalışmalarına başlayan Hükümet Konağı arkasındaki Adnan Kahveci Parkında Çerkezköy Belediyesi ekiplerinin çal?

GÜNDEM 13.08.2015 17:58:00 0
7 kamyon hafriyat, 15 traktör çöp çıktı

Yıllardır ilçede içki ve uyuşturucu bağımlılarının mesken tuttuğu, bakımsızlık nedeniyle adeta çöplük haline gelen ve ailelerin girmeye çekindiği Adnan Kahveci Parkı’nda, Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan temizlik ve bakım çalışmaları sürüyor.

 

7 KAMYON HAFRİYAT ÇIKTI

 

Temizlik çalışmaları kapsamında Adnan Kahveci parkı içinde bulunan harap haldeki taş havuzlar yıkıldı. Parktan toplam 7 kamyon dolusu hafriyat çıkarken, 15 traktör römorku dolu, dolusu çalı çırpı, ot ve çöp birikintisi toplandı.

 

AĞAÇLARIN BAKIMI YAPILDI

 

Ekipler, bir yandan parkın içini temizlerken, bir yandan da mevcut ağaçların bakımlarını gerçekleştirdi. Parkın içindeki kurumuş ağaçlar budandı. Bundan sonraki süreçte parkın içindeki yürüyüş yollarının düzenleneceğini belirten Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Park, oturma grupları, çocuk oyun grupları ve fitness grupları ile donatılacak. Işıklandırma çalışmaları yapılacak. 7/24 güvenlik ile halkın hizmetine açılacak” İfadelerini kullandı. Parkın Eylül ayı sonuna kadar yeni görüntüsüne kavuşacağı öğrenildi. 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ