Vali'ye meslek önerdi: Komedyen ol

Antalya Emniyet Müdürlüğü'ndeki görevinden Edirne'ye tayin edildikten sonra görüşmek için gittiği Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'in korumaları eşliğinde makam odasına alınmasına kızarak tepkisini Fa

GÜNDEM 13.08.2015 17:57:00 0
Vali

Evli ve 3 çocuk babası 15 yıllık polis memuru Vedat Sayılgın Edirne’ye tayin olmasının ardından çocukları ve eşiyle birlikte Vali Dursun’u ziyarete gitti. Ancak içeri korumaları eşliğinde girince sosyal paylaşım sitesindeki hesabından Vali Şahin’e tepki gösterdi ve  "Ben artık şahsiyet yoksunu idarecilerin olduğu, namussuzların hakim olduğu bu polislik teşkilatından şerefimle ayrılıyorum. Yav arkadaş adam Edirne'ye vali olmuş, makamında beni korumalarıyla alıyor. Yav arkadaş ben bu devletin polisiyim, ben dağdan mı indim, benden mi korkuyorsun. Sen ki bu devletin koskoca valisisin" diye yazdı. Bir süre sonra da sildi. Bu yazının ardından Edirne Emniyet Müdürlüğü'nde göreve henüz başlamayan Sayılgan hakkında Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından idari soruşturma başlatıldı.

 

YAZAN CEZASINI BULUR

 

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, polis memuru Vedat Sayılgan'ın yazdıklarıyla ilgilenmediğini ifade ederek soruşturmayı doğruladı. Edirne'de göreve başlamadığı için soruşturmanın Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıldığını kaydeden Vali Şahin, "Ben öyle şeylerle uğraşmıyorum. Ne yazarsa yazsın, yazan cezasını görür. Beni ilgilendirmez. O konuyu geçin. Hakkında soruşturma açıldı. Testiyi kıran ile testiyi dolduran aynı olursa orada adalet olmaz. Adaletin olması için işte bunların ayrılması lazım. Bizimle alakası yok bizim polisimiz değil, bizde göreve başlamadı" dedi.

 

YİNE YAZDI: KOMEDYEN OL

 

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'in kendisi hakkında 'psikolojik sorunları var' diyerek yerel basına konuştuğunu öne süren polis memuru Vedat Sayılgan, buna tepki göstermek için yeniden kişisel sosyal paylaşım sitesini kullandı. Polis memuru Sayılgan, emekli olduğunda Vali Şahin'in komedyenlik yapması gerektiğini yazdı.

Marmara Haber