Ünlüler, Umursamazlar'a acımadı

S.S. Akarsu Minibüscüler ve Otobüsçüler Kooperatifi'nin Atıcı Spor Kompleksi'ndeki Halı Saha Futbol Turnuvası tüm heyacanıyla devam ediyor. Bol gollü geçen müsabakalara vatandaşlar da büyük

SPOR 13.08.2015 14:18:00 0
Ünlüler, Umursamazlar

Turnuvanın şampiyonlukta iddialı ekiplerinden Ünlüler takımı Umursamazlar takımı ile çıktığı maça hızlı başladı. Ünlüler müsabakanın her iki yarısında da etkili bir oyun sergiledi. Yakaladığı fırsatları çok iyi değerlendiren ve zamanı da iyi kullanan Ünlüler maçın ilk yarısını 11-2 önde kapadı. İkinci yarıda da coşan Ünlüler, sahadan 20-5 galip ayrılarak liderle arasındaki puan farlını dörde indirdi. Ünlüler’in gollerini Tanju (5), Erdem (5), Hulisi (5), Orhan (2), Faruk (2) ve Cihan(1) attı. Umursamazların gollerini ise, Timuçin (2), Süreyya (2) ve Haydar(1) kaydetti.

ARTIK KİMSE ÖNÜMÜZDE DURAMAZ

Ünlüler takımı kaptanı Hulisi Yolyapan, maç sonrası şunları söyledi: “Ünlüler takımı olarak artık istediğimiz oyunu sahaya yansıtıyoruz. Bu nedenle artık hiçbir rakip karşımızda barınamaz. Biz iyi futbol oynayan bir ekibiz. Takım oyunumuzu sahaya çok iyi yansıtıyoruz. Artık rakiplerimiz bizden korksun. Lider ile aramızdaki puan farkı kapanmayacak bir fark değil. Lig sonunda şampiyon olacağımıza inanıyoruz. En önemlisi de turnuvanın başladığı gibi dostane şekilde son bulması. Şampiyon ister Ünlüler ister Gönüllüler olsun önemli olan dostluklar ve arkadaşlıklar bozulmasın. Galip geldiğimiz için sevinçliyiz. Galibiyette payı olan tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Haber/Seyit SÜREN