Asfalt polemiği

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yol çalışmaları konusunda kendisini eleştiren AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel'i isim vermeden üstü kapalı şekilde eleştirdi.

GÜNDEM 12.08.2015 16:48:00 0
Asfalt polemiği

Marmara Haber Gazetesi’nin geçtiğimiz günlerde AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ve beraberindeki çok sayıda partili ile ziyaret eden Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı, “36 milyon bütçesi olan Özel İdare 27 köye ulaşabiliyordu. 800 milyon lira TESKİ ile beraber bütçesi olan Büyükşehir Belediyesinin ise seçimden sonra çok az yerde asfalt çalışması yapıldığını gördük. Devlet hizmet satın alma yöntemi getirmiştir. Bunlar gelmesine rağmen neden hala bu çalışmalar yapılmıyor. Bunu sormamız lazım. Köy yollarında genel olarak çalışma yapmadılar. Neyi bekliyorlar peki, 3 yazları kaldı.” sözleri ile eleştirmişti.

ASFALT OLMAYAN YOL KALMAYACAK

Yazılı bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, isim vermedi ama üstü kapalı şekilde Mustafa Yel'i eleştirdi. Albayrak, Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın son dönemlerdeki çalışmalarını açıkladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Muratlı’nın Yeşilsırt Mahallesinden başlattığı asfalt çalışmaları yoğun şekilde sürüyor. Hayrabolu’da Tekirdağ Caddesi ve Uzunköprü Caddesi yolunu da kısa zamanda tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri dört koldan çalışarak Çerkezköy Veliköy Vatan Caddesini de çok kısa zamanda  hizmete açtı. Tugay karşısındaki yol ve yine aynı istikamette Yeni Sanayi Sitesine giden yol da Fen İşleri ekipleri tarafından asfaltlandı. Bu yıl bütün ilçelerde birçok mahalle yolu asfaltlandığı ve vatandaşların hizmetine sunuldu. Söz verdiğimiz gibi hizmet süremiz içinde asfalt olmayan yolumuz kalmayacak” 

Marmara Haber