Gençler top başı yaptı

2015-2016 Sezonu alt yapı antrenmanlarının startını veren Kapaklıspor, yeni sezonda yeni bir yapılanmaya giderek alt yapıdaki tüm kategorileri Ercan Yılmaz ve Hüseyin Karaca'ya emanet etti.

SPOR 12.08.2015 16:41:00 0
Gençler top başı yaptı

Yeni sezonda Tekirdğa Süper Amatör Lig’de kafaya oynayacak bir takım oluşturduklarını ifade eden Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş, “A Takımımızın üst sıralar için mücadele vereceği yeni sezonda, altyapılarda da başarılı olmayı hedefliyoruz. Bu nedenle Kapaklıspor Altyapsını, kulübümüzün tecrübeli oyuncuları Ercan Yılmaz ve Hüseyin Karaca’ya emanet ettik. İnşallah onlar sayesinde, A Takımımıza altyapıdan çok sayıda yetenekli sporcu yetişecek” dedi.

VAKİT GELDİ

Kapaklıspor’un yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını da tamamladığını kaydeden Adem Yavaş, “Güzel bir kadro oluşturduk. Bu sezon ligi üst sıralarda hatta şampiyon tamamlamak için var gücümüzle çalışacağız. Tek eksiğimiz stadımız. Stadımızın da 2017 yılına kadar yapılacağına dair söz aldık. Artık Kapaklıspor taraftarlarına büyük başarılar yaşatmanın vakti geldi” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ