Öğrencilere kahvaltı verdi

Çerkezköy'ün tanınmış hayırsever genç iş adamlarından Yunus Emre Çay Bahçesi İşletmecisi Emrah Karaca, dün ilçe genelindeki Kuran Kurslarındaki öğrencilere işletmesinin bahçesinde sab

GÜNDEM 11.08.2015 15:26:00 0
Öğrencilere kahvaltı verdi

Kahvaltıya, 150 öğrencinin yanı sıra kurs hocaları Muhterem Akca,Mehmet Tosun,Sevinç Bağcı,Gül Akca ve Hatice Yılmaz ile Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Mutlu Timur katıldı. Kahvaltıya katılması beklenen Belediye Başkanı Vahap Akay,  Karaca'yı telefonla arayarak programının yoğun olması dolayısıyla katılamayacağını belirtip, organizasyon için kendisini tebrik etti.

KAHVALTI PROGRAMLARIM DEVAM EDECEK

Emrah Karaca, bu tür kahvaltı programları düzenlemeyi sürdüreceğini belirterek, “Öncelikle bu tür programları düzenlemekteki amacım özellikle çocuklar arasında kardeşliğin, birlik ve beraberliğin daha da üst düzeye çıkmasına yardımcı olmak ve kardeşliğin kalıcı olmasını sağlamak. Aynı zamanda kurs öğrencilerinin birlikte hoşça vakit geçirmelerini sağlamak ve derslerine daha motive olmaları için bir yerde de enerji toplamalarına vesile olmaktır. Sağolsun İlçe Müftülüğümüz bu konuda kahvaltı programlarıma olumlu bir yaklaşım gösterdiler ve iki hafta önce başlattığım kahvaltı programlarını aralıksız olarak sürdürüyorum. Kuran Kursu öğrencilerine yönelik olarak başlattığım kahvaltı programları bundan böyle şehit ailelerine, gazi ve gazi ailelerine yönelik olarak devam edecek. Artık her sabah çay bahçemizde bir kahvaltı programı gerçekleştireceğiz. Ayrıca engelli vatandaşlarımız için de önümüzdeki günlerde ayrı bir kahvaltı programı düzenleyeceğim.”dedi.

OYUN OYNADILAR

Kahvaltı sonrası öğrenciler, çay bahçesindeki oyun yerlerinde gönüllerince oynayarak eğlendiler.Çerkezköy’ün tanınmış müzisyenlerinden Musti de canlı müzik eşliğinde çocukları eğlendirdi.

Haber/Seyit SÜREN