Özlem bitiyor

Çerkezköy'ün İstasyon Mahallesi'nde yaklaşık 11 yıldır atıl durumda bırakılan Kapalı Spor Salonu'nda onarım çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapalı Spo

GÜNDEM 11.08.2015 15:24:00 0
Özlem bitiyor

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “İstasyon Mahallemizde yıllardır kaderine terk edilen Spor Salonumuzu ilçemize kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor. “Spor Salonumuzda soyunma odaları, duş alanları, tuvalet ve lavaboların yapımına başlanıldı. Drenaj ve su tahliye çalışmaları ise tamamlanmak üzere. Tadilat çalışmaları devam ediyor. Bununla birlikte Kapalı Spor Salonumuzun yanına yapacağımız Spor Kompleksi içinde yer alacak olan futbol ve voleybol sahaları ile tenis kortlarının yapımına da başlanıldı” dedi.

EKİM SONU HİZMETE AÇILACAK

11 yıldır çürümeye terk edilen Kapalı Spor Salonu’nu Ekim ayı sonunda spor kompleksi ile birlikte hizmete açmayı hedeflediklerini söyleyen Başkan Vahap Akay, “Kısa süre sonra Spor Salonumuzun boya badana, parke yenileme, çatı yenileme ve tribünlerin yapımı çalışmalarına başlanacak. Kapalı Spor Salonumuzun içerisinde bu çalışmalar devam ederken futbol, voleybol ve tenis kortlarının da yapımı tamamlanmış olacak” ifadelerini kullandı.

BAĞLANTI YOLLARI VE AYDINLATMASI DA YAPILACAK

Kapalı Spor Salonu’nun, Çerkezköylü gençlere spor kompleksi olarak hizmet vereceğini sözlerine ekleyen Akay, “Kapalı Spor Salonu’nun bulunduğu alanın yanına 1 adet voleybol, bir adet basketbol, bir adet tenis kortu ve bir adet kapalı suni çim saha yapacak. Ayrıca Kapalı Spor Salonu ve diğer sahaların bulunduğu alanın çevre düzenlenmesi, bağlantı yolları ve aydınlatması yapılacak. Ekim ayı sonunda çalışmalar tamamlandığı zaman ilçemiz son derece modern bir spor kompleksine kavuşmuş olacak” diye konuştu.

Haber / Gökhan TEKER