Kursiyerlerle sohbet etti

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş ve Sosyal Hizmet Müdürü Mehmet Polat ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Umurbey Sosyal Hizmet Merkezini zi

GÜNDEM 11.08.2015 15:17:00 0
Kursiyerlerle sohbet etti

Giyim, yetişkinler için okuma, mis meyve sabunculuğu, ev ekonomisi gibi birçok dalda meslek edindirme kursuna katılan 50 kursiyer Umurbey Sosyal hizmet biriminde eğitimine devam ediyor. Merkezini ziyaret eden Edirne Valisi Dursun Ali Şahin çalışmalar hakkında bilgiler alırken, verilen eğitim ve üretimden son derece memnun kaldığını söyledi.

Merkezde üretilen ürünlerin satışı konusunda yardımcı olma sözü veren Vali Şahin, “Edirne genelinde açtığımız bu tür Sosyal Hizmetler Merkezinde kursiyerlerimiz eğitimlerine devam ediyor. Yüzlerce ev hanımı bu kurslara katılarak meslek sahibi oluyorlar ev ekonomilerine katkıda bulunuyorlar. Çok güzel ürünler ortaya çıkmış, bu ürünlerin pazarlanması konusunda kendilerine yardımcı olacağız. Girişimci kadınlarımızı mikro kredi kullanımı konusunda bilgilendiriyoruz ve kullanmak isteyenlere her türlü desteği vereceğiz.  Ayrıca bu merkezimize sanayi tipi dikiş makinası kazandıracağız” dedi.

Marmara Haber