Aynı gün iki kaza geçirdi

Sanayi Kavşağında meydana gelen ilk kazada 21 yaşındaki Efe Arda yönetimindeki otomobil, başka bir araçla çarpıştı. Efe Arda ile yanındaki arkadaşı Ünal Doğu yaralandı ve ambulansla Keşan Devlet Has

GÜNDEM 10.08.2015 20:13:00 0
Aynı gün iki kaza geçirdi

Ünal Doğu, hastanede tedavi altındaki arkadaşı Efe Arda'nın babası Turan Arda ile birlikte sabaha karşı otomobille kaza yerine bakmaya gitti. Bu sırada Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi'nden Keşan istikametine giden 41 yaşındaki Nevin Hacıoğlu yönetimindeki 34 LB 0560 plakalı cip, sanayi kavşağına geldiği sırada Asri Mezarlık tarafından şehir merkezine dönmek isteyen 35 yaşındaki Volkan Ünsel idaresindeki 22 FR 070 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kontrolden çıkan cip daha sonra yol kenarında bulunan Turan Arda ve Ünal Doğu'ya çarptı. Kazada her iki aracın sürücüsü ile Turan Arda ve Ünal Doğu yaralandı. İhbar üzerine gelen ambulanslarla yaralılar Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. 

 

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

 

Ağır yaralanan Turan Arda hayati tehlikesi nedeniyle ambulansla Çorlu İlçesi'ndeki özel bir hastaneye, Ünal Doğu ise Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

 

Marmara Haber