Vatandaştan 'iptal edin' mesajı

Hayrabolu Belediyesi, posta ve e-mail yoluyla 4 gün sürecek olan festivalin programını ve davetiyesini basın merkezlerine ulaştırdı.

GÜNDEM 10.08.2015 20:11:00 0
Vatandaştan

Festival kapsamında 13 Ağustos günü akşam 18.00’da tören alanında açılış töreni düzenlenecek. Ardından festival korteji,Türk Hava Kurumu’nun Motorlu Yamaç Paraşütü gösteri uçuşu ve kokteyl düzenlenecek. Akşam ise Gripin ve Canan Şimşek konser verecek. 14 Ağustos günü ise Toplu sünnet ve nikah töreni ile paraşüt gösterisi, ardından da ‘Arı hastalıkları ve çözüm önerileri, tedavi yöntemleri’ adlı konferans verilecek. Akşam 21.30’da ise Bengü ve Güvenç konserleri olacak. 15 Ağustos günü konferans ve paraşüt gösteri yapılacak ve akşam ise Kıraç ile Beyza Durmaz sahne alacak. Festivalin son günü olan 16 Ağutos Pazar günü ise Trap yarışları ile Hayrabolu Motokros Şampiyonası yapılacak.

 

MÜZİK BÖLÜMÜ İPTAL EDİLSİN TEPKİSİ

 

Festival programının kesinleşmesi ve dağıtılması üzerine çok sayıda vatandaş sosyal medya üzerinden Hayrabolu Belediyesi’ne tepki gösterdi. Vatandaşlar, festivalin müzik ve eğlence bölümünün yaşanan terör olayları nedeniyle iptal edilmesi için Hayrabolu Belediye Başkanı  Fehmi Altayoğlu’na çağrıda bulundu.

Marmara Haber