Doğanspor Yavru Kartal Junıor Cup'a katılıyor

Çerkezköy Doğanspor, 3 büyüklerden Beşiktaş'ın İstanbul'da gerçekleştireceği Minikler Futbol Turnuvası'nda mücadele edecek.

SPOR 10.08.2015 20:02:00 0
Doğanspor Yavru Kartal Junıor Cup

Kuruluş tarihi 1971 olan ve geçtiğimiz yıl yeni bir oluşumla tekrar amatör spor ruhunu canlandırmak ve yeni yetenekleri spora kazandırmak adına yeniden faaliyetlerine başlayan Çerkezköy Doğanspor, alt yapısına da 2 yıl içinde önemli yatırımlar yaptı. Çerkezköy’deki küçük yaştaki çocukları spora kazandırmak ve yeni yıldızlar keşfetmek isteyen Doğanspor, Beşiktaş’ın İstanbul Seyrantepe tesislerinde düzenleyeceği futbol turnuvasına davet edildi.   ‘Beşiktaş Özkaynak Yavru Kartal Junıor Cup 2’ adını taşıyan turnuvaya Türkiye’nin birçok farklı il ve ilçelerinden futbol kulüplerinin 2005 ve üzeri doğumlu alt yapı oyuncuları katılacak.

 

DOĞANSPOR A GURUBUNDA YER ALDI

 

Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, “Beşiktaş’ın daveti bizleri çok mutlu etti. Tereddüt etmeden daveti kabül ettik. Kuralar çekilerek takımların gurupları belirlendi. Beşiktaş’ın İstanbul Seyrantepe tesislerinde 23 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek Türkiye Minikler Futbol Turnuvası müsabakalarında A gurubunda yer alan Çerkezköy Doğanspor, Manisa Gençlerbirliği, Gebze Akademi, Lüleburgaz Atletik ile gruptan çıkmak adına mücadele edecek. Turnuvada son müsabaka ise Beşiktaş’ın altyapı oyuncularıyla turnuvanın galip takımı arasında oynanacak.

 

GENÇ YETENEKLER TURNUVADA BOY GÖSTERECEKLER

 

Türkiye’ni en büyük spor kulüplerinden biri olan Beşiktaş’ın kendi tesislerinde gerçekleştireceği turnuva ile her yıl alt yapısına birçok oyuncu kazandırdığına dikkat çeken Asbaş, “Bu oyuncular ilerleyen yıllarda Türk Futboluna çeşitli liglerde hizmet edecek. Doğanspor olarak katılacağımız bu turnuvaya kendi oyuncularımızın yanı sıra Çerkezköy’de yaşayıp lisansı bulunan 2005 ve üzeri doğumlu futbola gönül vermiş çocuklarımızı da kadromuza alarak turnuvaya dahil edeceğiz. Velilerimiz, 0 532 315 82 40 nolu telefondan bizimle irtibata geçebilir. Gerekli evrak ve prosedürlerin tamamlanması hainde ilçemizin genç yetenekler turnuva da boy gösterme şansını elde etmiş olacaklar. Bu konuda ailelerin gerekli hasiyeti göstermesini istiyor ve bekliyoruz” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Seyit SÜREN