21 çift dünya evine girdi

Çorlu Belediyesi tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 21 çift toplu nikah töreni ile hayatlarını birleştirdi.

GÜNDEM 9.08.2015 18:19:00 0
21 çift dünya evine girdi

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu nikâh töreninde bu sene 21 çift dünya evine girdi. Tekirdağ yolu üzerindeki Kültür Merkezi ve Nikâh Salonu’nda gerçekleştirilen toplu nikâh töreninde evlenen çiftlerin nikâhını Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan kıyarken, nikâh şahitliklerini de Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Serkan Gürzsoy ve Çorlu CHP İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı yaptı.

 

 Yeni evlenen çiftlere hitaben bir konuşma yapan Baysan, “Evlilik insanın hayatına güzellikler kattığı kadar önemli sorumluluklar getiren müessesedir. Sizler hem iyi günde, hem de kötü günde hep beraber olmalısınız. Böyle güzel ve anlamlı bir günde hepinize ömür boyu mutluluklar diliyorum,” dedi.

Nikah töreninin yapılmasının ardından evlenen çiftler ve aileleri oyun havaları eşliğinde oynadılar. Çiftlerle oyuna Baysan’da sahneye çıkarak eşlik etti.

Marmara Haber