Senanur ablasının izinde

Çanakkale'de Anafartalar Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Minikler Taekwondo Türkiye Şampiyonası'nda 5'inci olan Senanur Kepenek, Antrenörü Bilal Güzel ve Trabzon'da Gençler Türkiye Ş

SPOR 7.08.2015 16:47:00 0
Senanur ablasının izinde

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay son yıllarda ilçeden ulusal ve uluslar arası alanlarda ses getiren sporcuların çıkmasından son derece mutlu olduğunu belirterek, “Bu durum bizi oldukça gururlandırıyor. Genç sporcularımızın başarıları bizi oldukça mutlu ediyor. Sizlerin daha iyi yerlere gelmeniz için elimizden geleni yapmaya hazırız. Özellikle Taekwondo sporunda ilçemizin yetiştirdiği değerli spor adamı Bilal Güzel’in üstün gayret ve çabalarıyla önemli başarılara imza attık. Sizleri eğiterek spora kazandıran hocamıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

TRABZON’DAN DERECE YAPARAK DÖNECEKLER

 

Son yıllarda Trakya Bölgesi’nde Taekwondo sporunda Çerkezköy’ün söz sahibi olduğuna vurgu yapan Başkan Vahap Akay, “İlçemizin sporda önümüzdeki yıllarda çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Çerkezköy’de gençlerimizin tüm spor dallarında yer almaları için çalışmalarımız sürüyor. Çanakkale’de düzenlenen şampiyonada 5. olan Senanur kızımız da ablası Kübra’nın izinde olduğunu gösterdi. İnşallah Senanur da önümüzdeki şampiyonalarda daha iyi dereceler elde edecek. Buna içtenlikle inanıyor ve kendisini başarısından dolayı kutluyorum. Trabzon’da yapılacak olan Gençler Taekwonda Türkiye Şampiyonası’na katılacak olan sporcu kardeşlerime de başarılar diliyorum. İnşallah onlar da Trabzon’dan derece yaparak dönecekler” temennilerinde bulundu.

 

SPORCULARIMIZIN BAŞARISINDA EMEĞİ ÇOK BÜYÜK

 

Beledşye Başkanı Vahap Akay’a spora olan maddi manevi desteklerinden dolayı teşekkür eden Antrenör Bilal Güzel de “Başkanımız sporun tüm branşlarının daha iyi düzeye gelmesi için çaba sarf ediyor. Kandisinin sporcularımızın başarısında emeği çok büyüktür. Bu nedenle Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Başkanımızın maddi desteğinin yanı sıra manevi yönden verdiği destekler de bizleri motive etmektedir. Sporcu her ne kadar maddi desteğe ihtiyaç duysa da manevi desteğe çok daha fazla ihtiyaç duymaktadır” ifadelerini kullandı.

 

ÇOK GÜÇLÜ RAKİPLERLE KARŞILAŞTI

 

Senanur Kepenek’in şansızlığının kurbanı olduğunu ve turnuvayı 5. tamamladığını belirten Güzel, “Çok güçlü rakiplerle maç yaptı. Buna rağmen Türkiye 5’inciliğini elde etmiş olması büyük bir başarıdır. İnşallah önümüzdeki şampiyonalarda daha iyi dereceler elde edecek. 9-12 Ağustos tarihlerinde Trabzon’da düzenlenecek olan Taekwondo Gençler Türkiye Şampiyonası’na Güzel Spor Kulübü olarak  49 kiloda Merve Kepenek, 48 Kiloda Fatih Sert, 51 Kiloda Burak Orhan ve 59 kiloda Eray Yıldız ile katılacağız. Gençler şampiyonasında derece için mücedele edecek sporcularımız şampiyonaya çok iyi hazırlandı. Tememnimiz önemli derecelerle dönmek. Tüm Çerkezköy halkımızın dualarını bekliyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Vahap Akay sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber/Seyit SÜREN