40 ton buğday kül oldu

Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak'a ait çiftlikte çıkan yangında 7 bin balya saman ile 40 ton buğday kül oldu. Yaralananın olmadığı yangında yaklaşık 200 bin lira maddi zarar oluşt

GÜNDEM 4.08.2015 14:08:00 0
40 ton buğday kül oldu

Yangın, dün saat 13.00 sıralarında Bağlık Mahallesi Lale Sokak'taki Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak’a ait çiftliğin depo bölümünde meydana geldi. Saman balyaları ve buğdayların bulunduğu depoda elektrik kontağının şase yapması sonucu çıktığı tahmin edilen yangında alevler bir anda bütün depoyu sardı. Yangının hemen büyümesi üzerine çiftlik çalışanları durumu hemen itfaiye ekiplerine haber verdi.

SAATLER SONRA SÖNDÜRÜLEBİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ait 4 itfaiye aracı ve iş makinesiyle toprak dökülerek yapılan müdahaleye rağmen 7 bin balya saman ve 40 ton buğday kül oldu. Yangını haber alan ve çiftliğe gelen Toprak da söndürme çalışmalarını çaresizce izledi. Hiç kimsenin yaralanmadığı yangında 112 ekipleri de hazır bekledi. Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan da yangın yerine gelerek incelemelerde bulundu. İtfaiye ekiplerinin kontrol altına aldığı yangın saatler sonra söndürülebildi.

Haber / Ahmet KARDEŞ