Tepkiler üzerine iptal oldu

Tekirdağ'da, dün yapılması planlanan ve Hadise ile Atena'nın sahne alacağı 14'üncü Fanta Gençlik Festivali, yaşanan terör olayları nedeniyle vatandaşların ve yerel medyanın sosyal medya üzerinden verdiÄ?

GÜNDEM 3.08.2015 18:58:00 0
Tepkiler üzerine iptal oldu

Bunun üzerine 13 şehirde yapılması planlanan ve festivalin ilk durağı olan Tekirdağ sahil dolgu alanına kurulan sahne toplandı.

İptal kararını firmanın kendisinin aldığını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Namık Koçak, "Fanta Gençlik Festivali için Tekirdağ'da düzenlenecek olan konser son günlerde ülkemizde yaşan gelişmelere bağlı olarak oluşan hassasiyet nedeniyle iptal edildi. Konserlerin Tekirdağ ayağını iptal ettiler. Bu akşam Hadise ile Atena'nın vereceği konser için epeyce kalabalık bir bilet satılmıştı. Oldukça kalabalık insan toplanacaktı. Ancak burada yerel basında ve halk arasında oluşan hassasiyete karşı Fanta markası da olumlu bir tepki vererek, konserlerin Tekirdağ ayağını iptal ettiklerini açıkladı. Bu konuda belediyenin zaten yasaklama yetkisi yoktur. Konu ile ilgili iptal etme yetkisi vilayete aitti. Vilayetin de bu konuda herhangi bir açıklaması olmadı. Sadece Fanta markası konserin yapılmasını imaj olarak iyi olmayacağını düşündü ve Tekirdağ ayağını iptal etti" dedi.

Marmara Haber