Gönüllüler, İstekliler'e acımadı

Mavi Turnuva'da müsabakalar kıran kırana sürüyor. Şampiyonlukta iddialı takımlardan Gönüllüler takımı, İstekiler takımını zorlanmadan yenerek puanını 11'e yükseltti.

SPOR 3.08.2015 18:49:00 0
Gönüllüler, İstekliler

Gönüllüler müsabakaya hızlı başladı. Maçın daha ilk dkikalarında rakip kalede etkili olan Ünlüler, karşılaşmanın  2’nci dakikasında Tanju ile 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını daha da sıklaştıran Gönüllüler, Faruk ve Muhammet ile birer gol daha kaydederek durumu 3-0 yaptı. Bu skordan sonra taparlanmaya çalışan İstekliler, Kemal’in sert vuruşu ile meşin yuvarlağı kaleci Hasan’ın sağından filelere gönderdi ve durumu 3-1 yaptı. Bu golden sonra Gönüllüler takımının gözde oyuncusu Turgay sağ çaprazdan Hulisi’nin ortasını iyi takip ederek sert vurdu ve durumu 4-1’e getirdi. İlk yarı Gönüllüler’in 4-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

 

TAKİBİ SÜRDÜRDÜ

 

Müsabakanın ikinci yarısında da atak üstüne atak yapan Gönüllüler Mert ile durumu 5-1’e getirdi. Golden sonra oyunu biraz yavaşlatma yönüne giden Gönüllüler’in durumundan iyi faydalanan İstekliler Galip’in 2 ve Hüseyin’in gollerine engel olamadı ve müsabakada durum 5-4 oldu. Bu gollerden sonra toparlanan Gönüllüler tempoyu hızlandırdı ve Hulisi’nin 3 ve Kemal’in attığı 2 gol ile durumu 10-4 yaptı. Müsabakanın bitimine saniyeler kala korner atışından İstekliler Galip ile bir gol daha atarak maçın skorunu tayin etti. 10-5

 

İDDİAMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

 

Maç sonunda Gönüllüler takım kaptanı Hulisi, sahaya eksik bir kadro ile çıktıklarını ancak önemli olanın sahadan galip ayrılmaları olduğunu belirterek, “Bazı oyuncularımızın işi olması dolayısıyla müsabakaya eksik bir kadro ile çıktık. Buna rağmen istediğimiz puanı ve galibiyeti alarak lider gönüllülerin takipçisi olduğumuzu gösterdik. Liderle aramızda 5 puanlık fark olmasına rağmen şampiyonluktaki iddiamızı sürdürdük. İstekiler takımı da beklediğimizden daha iyi şekilde mücadele etti. Biraz daha iyi oynamış olsalardı onlar da galip gelebilirlerdi. Ancak onlara bu fırsatı vermedik ve ikili mücadeleyi iyi yaptık. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz ve tüm arkadaşlarımı mücadeleleri için kutluyorum” dedi.

Haber/Seyit SÜREN