Ziya Bozbay Sitespor'da

Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklı Sitespor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kulübün renklerine bağladığı son isim Çerkezköy 1911 Spor'

SPOR 2.08.2015 18:04:00 0
Ziya Bozbay Sitespor

ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

2015-2016 futbol sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Kapaklı Sitespor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sitespor’un kadrosuna kattığı son isim ise geçtiğimiz sezon Çerkezköy 1911 Spor’da başarılı performansı ile dikkat çeken Ziya Bozbay oldu. Sol bek ve sol açık mevkilerinde oynayan Ziya Bozbay yeni sezonda Kapaklı Sitespor’un başarısı için mücadele vereceğini belkirterek, “İnşallah hem benim hem de Kapaklı Sitespor için hayırlısı olur. Sitespor’u bu sezon ligde hak ettiği yere taşımak için takım arkadaşlarımla birlikte elimden geleni yapacağım” dedi.

ÖRNEK BİR SPORCU

Ziya Bozbay’ın başarılı bir futbolcu olduğunu ifade eden Kapaklı Sitespor yönetimi, “Ziya Bozbay 23 yaşında. Şu anda Edirne’de Trakya Üniversitesi Beden Eğitimi öğretmenliğinde okuyor. Kendisi hem futbolu hem de duruşu ile örnek bir sporcudur. Takımımız için faydalı olacağına inanıyorum. Amacımız, yeni sezonda taraftarlarımızın izlemekten zevk alacağı ve ligde kafaya oynayan bir takım oluşturmaktır. Bu kapsamda çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir” açıklamalarında bulundu.

Haber / Ahmet KARDEŞ