Plakası çalındı, yola çıkamadı

Almanya'nın Stutgartt kentindeki bir fabrikada işçi olarak çalışan evli 29 yaşındaki Celal Yıldırım, yaz tatilini geçirmek için 3 hafta önce eşi ve çocuğuyla birlikte Edirne'nin Çavuş

GÜNDEM 31.07.2015 17:03:00 0
Plakası çalındı, yola çıkamadı

Tatilinin bitirip Almanya’daki işine dönüş için hazırlanan Celal Yıldırım, RW NC 880 pakalı otomobilinin arka plakasının yerinde olmadığını fark edince şok yaşadı. Yıldırım, polisi arayarak durumu bildirdi.

 

KAMERALARA YANSIDI

 

Gelen polis ekipleri, çevredeki iş yerlerinin kameralarını inceledi. Kamera kayıtlarına göre, bir kişi plakayı yerinden söküp alıyor.

 

Türkiye’de tatillerinin bitmesinin ardından yola çıkmak için otomobilin yanına geldiğinde belirten Celal Yıldırım, “Otomobil plakasını neden aldıklarını bilemiyorum, çok şaşırdım. Plakayı kim ne yapar anlamış değilim. İzin günüm bitti bugün yola çıkacaktık. Yaşanan olaydan dolayı bugün yola çıkamıyoruz. Benim 2 gün içinde işbaşı yapmam gerekiyor. İş başı yapmadığım taktirde iş yerinden kovulma riskim var. Plakayı alan kişiden rica ediyorum plakamı geri getirsin. Kendisinden şikayetçi olmayacağım.”dedi.

Polis plakayı alan kişinin kimliğini belirlemeye çalışıyor. Olayla ilgili başlatılan  soruşturma sürüyor.

Marmara Haber