Kimse görmüyor mu?

Yıllardır bakımı yapılmayan ve adeta kaderine terk edilen Karaağaç-Veliköy yolu sürücülerin kabusu haline geldi. Zaman zaman sürücülerin kendi imkanları ile yamamaya çalıştığı yolu kimsenin sa

GÜNDEM 29.07.2015 18:28:00 0
Kimse görmüyor mu?

Karaağaç-Veliköy yolunda yaklaşık 5 yıldır herhangi bir bakım onarım çalışması yapılmadı. Yaklaşık iki yıl önce duruma tepki göstermek isteyen servis sürücüleri, yolun bozuk olması nedeniyle araçlarını her ay tamire götürmek zorunda kaldıklarını belirterek, kendi imkanları ile yolda yama çalışması gerçekleştirmişti. Fakat sürücülerin vermek istediği mesajı kimse üstüne almadı.

KİMİN SORUMLULUK ALANINDA?

Tekirdağ’ın Büyükşehir olması ile birlikte Kapaklı ilçe statüsüne geçti ve Karaağaç da mahalle olarak Kapaklı’ya bağlandı. Bununla birlikte Karaağaç OSB de kurulunca, Karaağaç-Veliköy yolunun Çerkezköy Belediyesi’nin mi, Kapaklı Belediyesi’nin mi, Çerkezköy OSB’nin mi yoksa Karaağaç OSB’nin mi sorumluluk alanında kaldığı merak konusu oldu.

IŞIKLANDIRMA ÇALIŞMASI DAHİ YAPILMADI

Karaağaç-Veliköy yolunun özellikle geceleri çok tehlikeli olduğuna vurgu yapan sürücüler, yolda bu zamana kadar herhangi bir ışıklandırma çalışmasının dahi yapılmamasından dert yandı. Araçların önlerindeki çukurlara girmemek için aniden direksiyonu karşıdan gelen aracın önüne kırarak kazaya neden olabildiğini kaydeden sürücüler, “Bu yol özellikle sabah ve akşam saatlerinde yoğun olarak kullanılan bir yoldur. Bu yolu bölgedeki fabrika sahipleri de kullanıyor. Kimse görmüyor mu? Yolun onarılması için ne bekleniyor? Büyük bir kaza mı olmalı, yoksa birileri canını mı yitirmeli?” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ