Kış gelmeden bitirilmesi planlanıyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçe genelinde bayram sonrası hızlı bir çalışma içerisine girdiklerini ve kış ayı gelmeden planlanan çalışmaların bitirilmesini hedeflediklerini belirtti.

GÜNDEM 29.07.2015 18:17:00 0
Kış gelmeden bitirilmesi planlanıyor

Başkan Akay, Ramazan Bayramı sonrasında hızlandırdıkları asfaltlama, park ve bahçe, anıt gibi çalışmaların 78 noktada 24 saat aralıksız olarak sürdürüldüğünü belirterek, “Ramazan bayramı sonrasında planlanan çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Asfaltlama çalışmalarımız ise 24 saat aralıksız olarak gece gündüz devam ediyor. İstasyon caddesinde asfaltlama çalışmaları bitti. Fatih caddesinde de bir iki sokak kaldı. Onlarda bitmek üzere. Veliköy mahallemizde ve Kızılpınar mahallemizde de asfaltlama çalışmaları hızla devam ediyor. Günde yaklaşık bin 500 ton asfalt döküyoruz. Çerkezköy Belediyesi olarak  bayram sonrası başladığımız asfaltlama çalışmalarında 5 bin ton asfalt döktük. Büyükşehir Belediyemizde 5 bin ton asfalt döktü ve toplamda asfaltlama çalışması yaptığımız yollara 10 bin ton asfalt döküldü.”

 

ARALIKSIZ SÜRECEK

 

Akay, sözlerini şöyle sürdürdü: “İlçemizde asfaltsız yol kalmaması için çalışmalarımızı kış mevsimine kadar aralıksız olarak devam edeceğiz. Ayrıca asfalt yol yapımının haricinde bayram sonrasın da toplamda yaklaşık 5 kilometrelik sokağımıza da beton yol yaptık. Beton yol yapım çalışmalarımızda devam ediyor.Şu anda devam eden asfaltlama çalışmaları sonunda Ambardere de de yarım kalan ve yapılması planlanan yolları da asfaltlayacağız.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN