Albayrak, Halcilerin sıkıntılarını dinledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ve Çorlu'da faaliyet gösteren toptancı hali esnafı ile Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda bir araya geld

GÜNDEM 29.07.2015 18:13:00 0
Albayrak, Halcilerin sıkıntılarını dinledi

Toptancı hallerinden sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan ve Emlak İstimlak Dairesi Başkanı Yüksel Özdal da toplantıda hazır bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak toplantıda ilk olarak Süleymanpaşa’da faaliyet gösteren toptancı esnafı ile Çorlu Hal mensuplarının mesleki sıkıntılarını dinledi. Albayrak daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığınca esnafın sorunlarına ilişkin yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

HALLER BİLİMSEL ESASLARA GÖRE OLACAK

 

Toplantıya katılan tüm esnafı ayrı ayrı dinleyen Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığınca yürütülen Süleymanpaşa Meyve Sebze Toptancı Hali çalışmalarının Ankara’da imzada olduğunu ifade etti. Toplantıda daha sonra Süleymanpaşa ve Çorlu Toptancı hallerinin birlikte mi yoksa ayrı ayrı yerlerde mi yapılması konusunda görüşmeleri için esnafa kısa bir süre verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, verecekleri karar ne olursa olsun hallerin mutlaka bilimsel esaslara, mevzuata uygun ve tüm ihtiyaçlara cevap verecek ölçülerde olacağını sözlerine ekledi.

 

Marmara Haber