Şişman'dan Ogan'a ziyaret

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan'ı ziyaret etti.

GÜNDEM 28.07.2015 19:19:00 0
Şişman

Haziran ayında NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü’ne atanan Doç. Dr. Can Burak Şişman, nezaket ziyarete kapsamında Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’ı makamında ziyaret etti. Ramazan dolayısıyla kurumlara ziyaretler gerçekleştiremedikleri belirten Şişman, “Şimdi gecikmiş tanışma ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz.” dedi.Ogan ise, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

14 TEMMUZDA DERS BAŞI

3-7 Ağustos tarihlerinde ÇEMYO’nun kayıtlarının başlayacağını belirten Şişman, “Yeni binamız çok güzel. Okulumuzu da 14 Eylül’de açıyoruz. Bu yıl akademik takvim erkene alındığı için önümüzdeki yıl Haziran sonunda akademik takvimi bitireceğiz. Okulumuzda aynı bölümler bu yılda devam edecek. Koşulları iyileştirmeden de yeni bir bölümü eklemenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Mevcudu istediğimiz şekle ve kaliteli eğitime dönüştürdükten sonra istediğimiz bölümü açabiliriz. Bölümlerimiz güncel ve ilgi çekiyor. Bu yönden çok şanslıyız. Yavaş yavaş öğretim üyelerimiz ile birlikte eksiklerimizi gidermeye çalışacağız” diye konuştu.

Marmara Haber