Yunus ekipleri göreve başladı

Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde de görev yapacak Yunus ekipleri göreve başladı. Yunus ekiplerinin yaptığı gösteri ise izleyenler tarafından uzun süre alkışla

GÜNDEM 28.07.2015 19:14:00 0
Yunus ekipleri göreve başladı

Asayiş olaylarına daha etkin ve hızlı bir şekilde müdahale etmek amacıyla Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesinde görev yapacak Yunus ekipleri göreve başladı. Kırkpınar Güreşleri’nin yapıldığı Sarayiçi’nde Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Kamuran Ersan ve vatandaşlarında katıldığı törende Yunus ekipleri yaptıkları mini gösteride hünerlerini sergilediler.  Yunusların gösterisini vatandaşlar ilgiyle izledi.

HUZURLU KENT

 Edirne’nin huzurlu bir kent olduğunu belirten Vali Şahin, “Türkiye’nin en huzurlu şehirlerinden biri olan Edirne’de suç oranı oldukça az. Bunda emniyet ve jandarma ekiplerinin yanı sıra şehir halkının kanunlara uyması en büyük etken. Bun rağmen Emniyet Müdürlüğümüz bünyesinde olaylara daha hızlı ve etkin bir biçimde müdahale edecek Yunus Ekipleri oluşturuldu. Edirne’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Marmara Haber