Dirift heyecanı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından sahil dolgu alanında düzenlenen "Tekirdağ DriftFest 2015" nefes kesti. Pilotların yaptığı driftler izleyenlerden büyük alkış aldı.

GÜNDEM 27.07.2015 17:20:00 0
Dirift heyecanı

Sahil dolgu alanında düzenlenen “Tekirdağ DriftFest 2015” sıcak havayla rağmen büyük ilgi gördü.Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat eşi Belgin Eşkinat ile birlikte ünlü pilot Volkan Arısoy ile birlikte açılış turunu atarak drift heyecanı yaşadılar.

ÜÇÜNCÜSÜ DÜZENLENDİ

Gösteri öncesi sporculara başarılar dileyen Eşkinat; “Driftseverleri Tekirdağ DriftFest ile bu sene üçüncü kez buluşturuyoruz. Geçen sene biri Türkiye Şampiyonası olmak üzere iki defa bu alanda yarışlar düzenlemiştik. Burada bizim asıl vurgulamaya çalıştığımız kapalı ve güvenli alanda otomobil sporlarının yapılabilip normal trafikte trafik kurallarına uyulması gerektiği ve kapalı alanda yapılacak hareketlerin normal trafikte yapılmamasıdır. Gençlerimiz bu sporu seviyorlar. Kapalı alanda her türlü güvenlik önlemleri alınmış durumda. Araçlar gönüllü olarak geliyor buraya. Bütün drift sporcuları artık Süleymanpaşa Belediyesi’nin gönüllü neferleri oldular. Bu bizlere mutluluk veriyor. Son derece memnunuz. Önemli olan bu yarışları güvenlik önlemleri alarak Otomobil Sporları Federasyonu görevlilerinin gözetiminde yapmak.” diye konuştu.

6 SAATLİK HEYECAN

Başkan Eşkinat’ın konuşmasının ardından Abbas Çimen, Kemal Güvenkaya, Volkan Arısoy, Timur Pomak, Mahmut Elbir ve Erhan Babacan’dan oluşan altı araçlık drift ekibi modifiyeli araçları ile yaklaşık altı saat boyunca izleyenlere keyifli anlar yaşattılar.

Marmara Haber